Ebbe a borsodi városba költözött Schobert Lara és sportoló szerelme

Megosztás

Amikor a közelmúltban Schobert Lara iskolai eredményeiről írtunk, még nem tudhattuk, hogy hamarosan ő is borsodi levegőt szív.

Tavaly röppentek fel először a pletykák, miszerint Schobert Norbi lánya egy közismert focistával randizgat. Hamarosan kiderült, hogy minden bizonnyal a 29 éves Szekszárdi Tamásról van szó, aki közel két éve erősíti a Kazincbarcika focicsapatát.

A fiatal lány már tavaly elköltözött a borsodi településre és az RTL Reggeli című műsorában azt is elmesélte, hogyan telnek a napjai. Anyja nyomdokaiba lépve, alig két hónappal ezelőtt megszerezte az edzői képesítést, jelenleg Kazincbarcikán heti egy órát tart péntekenként, de a tervei között heti négy alkalom szerepel.

Például Miskolcon és még egy eddig nem ismert borsodi városban is szeretné mozgásra bírni a vállalkozó kedvű jelentkezőket.

Mindemellett megjelent saját sportkollekciója is, melyre nagyon büszke.

– Úgy gondoltam, ha már megvan az edzői képzésem, akkor jó lenne egy saját kollekció is, ezt én álmodtam meg, és már áruljuk a termékeket. Úgy gondoltam, ha már megvan az edzői képzésem, akkor jó lenne egy saját kollekció is, ezt én álmodtam meg, és már áruljuk a termékeket.

A fitneszguru lánya azt is lelkesen ecsetelte, hogy nagy kő esett le a szívéről, miután minden fővárosi holmiját és ügyét sikerült áttenni Kazincbarcikára, így jóval kevesebbet kell ingáznia.

Fotó: TV2/Tények Plusz

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek